0744.658.788
REDIRECȚIONARE 3,5%

REDIRECŢIONEAZĂ 3,5% din impozitul pe venit către C.S. ATLETICO GALAȚI pentru proiectele noastre de promovare a educației prin sport!

1. DESCARCĂ

Descarcă formularul 230 dacă ai avut venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarația Unică.

... sau ...

Descarcă declarația unică dacă în 2022 ai avut venituri din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor și ai obligația depunerii Declarației Unice.

2. COMPLETEAZĂ

Completează formularul de mână, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale.

Cum pot completa și trimite online?

Cum semnez?

* C.S. ATLETICO GALAȚI nu prelucrează semnătura dumneavoastră. Semnătura electronică aplicată pe formular este alocată exclusiv formularului tipizat 230.

3. TRIMITE

Trimite formularul completat (doar prima pagină) printat și scanat sau direct în format electronic, până la data de 30 iunie 2021, direct către noi, la adresa office@atleticogalati.ro, urmând ca noi să le trimitem spre ANAF (Conform ordin ANAF nr. 936/2020, publicat in M.Of. nr. 325/2020.) sau încarcă-l direct aici, folosind formularul din secțiunea "4. Încarcă".

Cum mai poți trimite:

4. ÎNCARCĂ

Încarcă declarația: