0744.658.788
REDIRECȚIONARE 3,5%

DESPRE NOI

Clubul Sportiv Atletico Galaţi a fost înființat în anul 2022 din dragoste pentru fotbal şi copii. Prin acest act dorim să dezvoltam secţia de fotbal, având ca obiectiv promovarea sportului în rândul copiilor*.

*Clubul Sportiv Atletico Galaţi funcționează în baza legii Educaţiei Fizice şi a Sportului 69/2000, organizație cu statut non-profit, înregistrată la Ministerul Sportului şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal.

Scopul activităţii clubului nostru este promovarea sportului ca mod de viață, educație și formare a copiilor, dar și dezvoltarea tinerilor sportivi în vederea practicării acestui sport la cel mai înalt nivel.

Suntem clubul sportiv care îşi doreşte să fie primul contact cu fotbalul al copilului dumneavoastră.

Clubul Sportiv Atletico Galaţi este deschis tuturor copiilor activi şi pasionați de fotbal, fete și băieți cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani. Aceştia beneficiază de cele mai bune condiții de antrenament și sunt pregătiți pentru a participa la competiții corespunzătoare vârstei lor.

În cadrul Clubului Sportiv Atletico Galaţi copiii vor învăţa bazele tehnicii în fotbal prin joc ghidat de antrenori de specialitate licenţiaţi UEFA şi vor beneficia de o dezvoltare fizică armonioasă, de un caracter puternic conturat, devenind mai sociabili şi mai responsabili.

În cadrul Clubului Sportiv Atletico Galaţi veţi descoperi un mangament performant atât pe teren cât şi în afara acestuia.